Pensioenadministratie

Heeft u achterstanden op administratief gebied of weg te werken voorraden, dan kunnen wij u helpen om zo snel mogelijk weer “dagvers” te zijn.

Dit kunnen wij doen door interim aansturing van (deel)teams, als meewerkend voorman mee te werken of door zelfstandig ingezet te worden op specifieke achterstanden.

Ook kunnen wij u helpen om uw processen te beoordelen en efficiënter te laten verlopen. Hierbij gebruiken wij de LEAN methodiek waarin wij gecertificeerd zijn.

Troubleshooter is een rol die wij ook voor u kunnen vervullen. Denk hierbij aan wegwerken van moeilijke berekeningen, waarde overdracht achterstanden, achterstanden in echtscheidingsmutaties en vereveningsmutaties, conversies, omzetten van regelingen e.d.

Ook kunnen wij u begeleiden bij jaarwerk en implementatie controles zodat dat kostenbesparing op levert bij externe accountant en actuariële controles. Denk hierbij aan voorcontroles, klaarzetten en structureren van bestanden en het maken van doorrekeningen zodat de controle feitelijk al kant-en-klaar staat en dit dus snel en efficiënt kan gebeuren.