Testen

Actuariële berekeningen/Testen/Tijdelijke Tooling

Wij blinken uit in Excel en actuariële berekeningen. Hierdoor kunnen wij voor u achterstanden op het gebied van pensioenadministraties waarbij moeilijke berekeningen zijn ontstaan zo voor u wegwerken.

Hierbij maken wij voor u herbruikbare tooling zodat eenmaal opgemaakt deze parameteriseerbare tooling daarna door uw eigen personeel kan worden hergebruikt, waardoor deze achterstanden in de toekomst ook niet meer ontstaan.

Ook kunnen wij testsets voor u opstellen, zodat we wijzigingen in regelingen, releases van uw systemen door kunnen testen om ze geruisloos naar productie over te kunnen brengen.

Daarnaast kunnen wij voor u een tijdelijke administratie met bijhorende berekeningen en koppelingen aan factoren en andere parameters, rapportages, nota’s, en communicatie en portalen voor u realiseren. Zie meer informatie over dit onderwerp bij Vinanza Temporary Solutions.

Tevens kunnen wij voorbereidend werk doen aan implementatie en/of Jaarwerk controle, wat kostenbesparing op actuaris en accountantskosten voor u of uw klant kan opleveren.