Vinanza Temporary Solutions

Vaak dient u al operationeel te zijn in verband met bijvoorbeeld klantbehoeftes, terwijl uw daadwerkelijke eind/architectuuroplossing of het investeringsbudget er nog niet klaar voor is .

Wij bieden dan voor u snel operationeel zijnde oplossingen via tijdelijke tooling, die dan later (in fases) uitgefaseerd kan worden naar uw eindoplossing.

Risk en compliance of business architecten zijn hier vaak in eerste instantie geen voorstander van, maar ook daarop kunnen we volledig inspelen.

Wij kunnen deze tijdelijke tooling naar wens bouwen, zodat de uitfasering en implementatie naar de eindoplossing volledig op elkaar aansluiten en bijvoorbeeld al op dezelfde wijze als de eindoplossing kunnen werken. Ook wat beveiliging betreft kunnen wij hierin net zo ver gaan als wenselijk is voor u en die van uw risk en compliance afdeling. Tijdelijke tooling hoeft uw controle processen dan ook zeker niet in de weg te staan en kunnen gewoon meegenomen worden met uw ISAE 3402 verklaring en controles.

Wij kunnen de tooling voor u bouwen en dan overdragen aan uw eigen functionele beheer team of kunnen dit in beheer houden tot implementatie naar de eindoplossing. Ook kunnen wij de implementatie en het bijhorende test traject voor u regelen.

De oplossingen, hoe tijdelijk ook, worden altijd “parameteriseerbaar” opgeleverd. Het beheer van deze parameters kan beveiligd worden geleverd. Hierdoor kunnen wij op niveau inrichten welke medewerkers welke rechten krijgen om aanpassingen te doen. Hierdoor behoudt u flexibiliteit, maar dan wel beveiligd en gelogd.

Uiteraard zullen we ook voor de juiste documentatie en functionele omschrijving zorgen met daarin loggin en versie beheer.

Vaak zijn er prognose volumes afgegeven, maar in de praktijk moeten deze nog bewezen worden, wat is er dan mooier om een goede oplossing relatief goedkoop neer te zetten. Wordt het een succes, dan kunt u investeren in een mooie eindoplossing. Wordt het geen succes dan heeft u niet te veel geïnvesteerd. Dit maakt de business case vaak heel aantrekkelijk en hiermee kunt u dus vrijwel risicoloos met een gering budget investeren in een nieuw product of nieuwe dienst die zich nog moet bewijzen. Zo blijft u flexibel en hoeft u kansen niet te lagen liggen.

Wij bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden die wij hebben te bieden. Klik hier om contact met ons op te nemen.